Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nepogode moguće i danas

post-title


Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da je danas moguća pojava vremenskih nepogoda, posebno u brdsko-planinskim predelima, te da se negde može očekivati velika količina padavina, grad, jak i olujni vetar.

Danas će u Srbiji na jugu zemlje biti promenljivo, u ostalim krajevima pretežno oblačno, svežije i nestabilno s kišom, pljuskovima i grmljavinom.
Lokalno se očekuju i vremenske nepogode, odnosno velika količina padavina, grad i jak i olujni vetar. Posle podne i uveče na severu, a tokom noći u zapadnim i delovima centralne Srbije prestanak padavina i razvedravanje. Vetar umeren i jak, severni i severoistočni, samo na jugu tokom prepodneva južnih pravaca. Jutarnja temperatura od 14 do 17 stepeni, najviša dnevna od 19 stepeni na severu, do 26 stepeni na jugu Srbije. U Beogradu će danas biti oblačno, svežije i nestabilno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u pojedinim delovima grada se očekuju i vremenske nepogode. Vetar umeren, u zoni pljuskova i jak, severni. Jutarnja temperatura oko 16 stepeni, najviša dnevna oko 20. Uveče prestanak padavina, u toku noći delimično razvedravanje. U četvrtak na severu i zapadu pretezno sunčano, u vecini mesta i vetrovito sa umerenim i jakim severnim i severozapadnim vetrom. U ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, na jugu i istoku mestimicno sa kišom. Uveče u ovim krajevima prestanak padavina, a tokom noći i razvedravanje. U petak i subotu pretežno suncano i umereno toplo. U nedelju i prvoj polovini naredne sedmice promenljivo, ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovma sa temperaturom oko i malo ispod proseka.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar