Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Dveri: Početak kraja ove vlasti

post-title


Čačak - Na poslednjem zasedanju Skupštine grada Čačka šef odborničke grupe Dveri Aleksandar Tanasković zahvalio se svim odbornicima koji su na dostojanstven način podneli sve pritiske kako privatno, tako u svvojim profesionalnim, tako i političkim karijerama.

On je tom prilikom pomenuo i one odbornike koji su za njih iz nepoznatih razloga otišli iz odborničke grupe, a danas se nalaze na listi SNS-a.

„Govorili smo o FK „Borac” i o formiranju anketnog odbora, koji nikada nije formiran i vidimo šta se desilo sa klubom. Govorili smi o zagađivanju reke Morave, tetkinom zidu, Novogodišnjoj jelki, nezakonitim sečama stabala i uništavanjem zelenih površina u Čačku, urbanističkoj mafiji u Čačku, neispunjenim obećanjima o formiranju fonda za ugroženu decu od strane grada, nezakonito postupanje u slučajevima ustanove „Zračak”, kao i pretnji fizičko maltretiranje pojedinaca, problemima poplavljenih, neispunjenih obećanja za rešavanje i odštetu svima koji su pretpeli štetu od poplava”, rekao je Tanasković.

Prema njegovim rečima, uprkos nezakonitostima poslovanja, nije bilo procesuiranja bilo koga, te je istakao da ovaj sistem više ne funkcioniše.

On je istakao da bojkot nije sam po sebi cilj, već sredstvo da pojedini korumpiranim pojedincima iz vlasti ne dozvoli da ugrožavaju živote građanima Čačka.

„Građanima Čačka poruka da ovo nije kraj borbe Dveri za bolji Čačak, ovo je možda kraj početka naše borbe, ali u svakom slučaju je početak kraja ove vlasti, sinergija i zajedništvo sa svima onima koji se ne mire da na najgori i najkorumpiraniji način u Čačku valadaju, dovešće vrlo brzo do pobede i do novih izbora u samom gradu”, zaključio je Tanasković.

GZS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar