Naučno tehnološki park u Čačku raspisao je javni poziv za prijem novih članova. Pristigle prijave biće ocenjene u roku od pet dana.

Pravo učešća imaju tehnološka preduzeća, mikro, mala i srednja privredna društva i preduzetnici, koja se bave razvojem novih ili unapređenjem postojećih proizvoda, usluga i procesa, osnovana u Republici Srbiji ili inostranstvu.

Zainteresovani za Javni poziv mogu konkurisati za dva tipa članstva: 1. Puno članstvo i 2. Virtuelno članstvo. Cilj članstva u NTP Čačak je postizanje bržeg razvoja kompanija članica kroz unapređivanje i komercijalizaciju inovativnih proizvoda i usluga, koji bi trebalo da doprinesu razvoju ekonomije bazirane na znanju i inovacijama. Zadatak NTP Čačak jeste da pruži podršku svojim članovima u okviru portfolia infrastrukturnih usluga i portfolia stručnih usluga, kroz inovativne pakete za poslovnu inkubaciju prilagođene njihovim potrebama na početku poslovanja.

Program podrške kroz Naučno tehnološki park Čačak omogućava subvencionisane uslove poslovanja novoosnovanim firmama. Rokovi i način prijavljivanja Ovaj javni poziv otvoren je do popunjavanja raspoloživih kapaciteta NTP Čačak. Sve prijave pristigle do 15-og u mesecu, biće ocenjene u roku od pet (5) radnih dana. Prijave pristigle nakon 15-og u mesecu, biće ocenjene najkasnije do 05-og narednog meseca. Više detalja o samom Javnom pozivu, kao i neophodna dokumentacija za prijavljivanje se nalazi na internet stranici www.ntpcacak.rs Podnosioci prijava mogu posetiti poslovni prostor NTP Čačak, koji je predmet ovog poziva, uz prethodnu najavu na telefon 060/55 90 410 i 032/55 90 410 od 10 do 16 časova svakog radnog dana.

Pored toga, podnosioci prijava mogu upitom na mejl adresu javni.poziv@ntpcacak.rs ili public.call@ntpcacak.rs ili pozivom na istaknute brojeve telefona dobiti više informacija u vezi sa Javnim pozivom. Kriterijumi izbora Podnete prijave ocenjuje stručna i nezavisna Komisija za ocenjivanje prijava za članstvo, i to prema sledećim kriterijumima: 1. Tehnologija i inovativni potencijal, 2. Potencijal za komercijalizaciju, 3. Ljudski resursi, 4. Saradnja sa naučno-istraživačkim sektorom.

Pridružite se Naučno tehnološkom parku Čačak i realizujte svoje inovacije uz primenu savremenih tehnologija!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here