Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



PSG i GG Čačak je naš zajedno skupljaju potpise

post-title


ČAČAK – Grupa građana “Čačak je naš“ i Pokret slobodnih građana (PSG) uspostavili su tehničku saradnju za potpisivanje listi za predstojeće republičke i lokalne izbore.

Pokret slobodnih građana u Čačku organizovaće prikupljanje potpisa za svoju republičku listu u subotu 23. maja, kao i čitave sledeće sedmice, u vremenskom intervalu od 11 do 17 sati, u prostorijama Grupe građana “Čačak je naš“, u Ulici Bogićevićevoj 12.

Istovremeno će zainteresovani građani moći da potpisuju listu GG “Čačak je naš“ za lokalne izbore.

– Reč je o tehničkoj saradnju koja se trenutno ogleda u zajedničkom prikupljanju potpisa. Nažalost, zbog vremenskog tesnaca PSG nije uspeo da organizuje listu za lokalne izbore u Čačku, ali podržavamo grupaciju koju predvodi Dragan Bisenić. Nakon izbora bićemo otvoreni za svaki vid saradnje u smislu formiranja jedne ozbiljne političke platforme građanske orijentacije. Mislim da je to nešto što nedostaje ovom gradu – kaže za Morava info Olga Janković, poverenica gradske organizacije PSG u Čačku.

I frontmen GG “Čačak je naš“ Dragan Bisenić zadovoljan je početkom saradnje dve političke grupacije.

– Ovim smo bar delimično ispunili obećanje da će jedan od osnovnih ciljeva grupe biti ujedinjenje opozicije . Mi smo kao mala i nova grupa građana objedinili u Čačku PSG, Srbiju 21, NOPO, LSV, SMS, GDF, LDP. Mislim da je to dovoljno za početak – naveo je Bisenić.

Moravainfo



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar