Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Tadić: Neizlaskom na lokalne izbore opozicija bojkotuje građane, a ne Vučića

post-title


Predsednik Socijaldemokratske stranke Srbije (SDS) i bivši predsednik države Boris Tadić izjavio je da je opozicija trebalo da izađe na lokalne izbore i na njema se suprodstavi vladajućem režimu.

On je dodao da su opoziciji potrebne male pobede.

– To su pobede na lokalu, koje su veoma bitne. Pobede na lokalu su od odlučujućeg značaja… Mi sada vidimo samo Šabac i Paraćin, ali oni sami ne mogu da naprave tu promenu, taj kopernikanski obrt., potrebne su veće pobede. Zašto ne i Vračar, zašto ne i Novi Beograd, šta je sa Starim gradom, Savskim vencom, sta je sa Nišem, Užicem, Novim Sadom – upitao je Tadić i dodao da su te male pobede moguće.

Tadić misli da je bilo potrebno napraviti „fleksibilan model“ u pogledu izlaska na izbore.

– Moglo se izaći pred građane, kada bojkotujete republičke izbore, vi bojkotujete Vučića, ali kada bojkotujete lokalne izbore, vi najviše bojkotujete građane. Ja razumem kolege iz opozicije zašto se išlo na bojkot na svim nivoima, jer bi se, kako su rekli, poslala pogrešna poruka. Ali, imali smo dovoljno vremena da ubedimo građane, da izborimo se za određene lokalne sredine, i da odatle pravimo novu organizaciju – naglasio je Tadić.

Izvor: Morava info



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar