Pretraga vesti

Peca Pantović: Dosanjali smo naš san

post-title


ČAČAK – Predsednik KK Borac Predrag Peca Pantović izjavio je da je plasmanom kluba u ABA1 dosanjan san brojnih ljubitelja košarke u gradu na Moravi.

On je u izjavi za Mozzart sport rekao da je već počeo da prima črestitke zbog plasmana Borca u košarkašku elitu regiona.

 Igrama i rezultatima u ligaškom delu ABA 2 takmičenja zaslužili smo mesto u eliti. Teritorija koju pokriva ABA liga ima kvalitet za 14 timova. Mislim da je to prava mera. Split i Borac će doprineti kvalitetu lige, ali i poseti. Svi znaju šta su bili Jugoplastika i Borac u staroj Jugostaviji. Trudićemo se da budemo dobri domaćini, kao do sada, i još bolji. Skupština ABA lige je izglasala odluku punim srcem – zastao je Pantović, a zatim posebno naglasio:

 Posle tri godine konačno smo dosanjali san. Plasirali smo se u ABA ligu. Čestitam igračima, trenerima, svima u klubu, navijačima… – dodao je Pantović.

Predsednik Borca naglašava da će nakon ove odluke u klubu krenuti da razmišljaju o koracima bitnim za narednu sezonu.

– Već razmišljamo o budućim koracima. Znamo da će biti teže, naročito nakon epidemije virusa korona. Međutim, svima će biti teže, ne samo nama. Možda će ovo motivisati nove sponzore, možda se vrate neki stari. Vreme je za malo slavlje – završio je Predrag Pantović.

Izvor: Mozzart sport

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar