U okviru predizborne kampanje lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj posetio je Čačak i tom prilikom istakao da SRS tokom svojih predizbornih aktivnosti neće organizovati mitinge na otvorenom, niti tribine u zatvorenom prostoru, zbog još uvek preteće opasnosti od virusa koji je izazvao svetsku epidemiju.

“Nećemo da ljude dovodimo u poziciju da se zbog naših skupova i naših političkih promocija izlažu zdravstvenoj opasnosti, pogotovu ljude moje generacije i starije jer smo mi najugroženiji”, poručio je Šešelj.

On je istakao da će na predstojećim izborima SRS biti jedina ozbiljna opoziciona stranka.

“Mi se nadamo da ćemo biti mnogo jača opoziciona stranka u parlamentu nego do sada, nastavićemo opoziciono delovanje, nikada nećemo biti opozicija Srbiji nego samo opozicija aktuelnoj vlasti, koja kritikuje argumentovano. Mi ćemo to i ubuduće da radimo još temeljitije i još kvalifikovanije. Imamo osveženu listu kandidata, izvršili smo i određeno podmlađivanje stranke. Što se tiče Moravičkog okruga liste u Čačku i Ivanjici su predate, sledi predavanje liste u Gornjem Milanovcu”, poručio je Šešelj okupljenim simpatizerima na Gradskom trgu u Čačku.

Šešelj će tokom današnjeg dana nakon posete Moravičkog obići i Zlatiborski okrug i to  Arilje, Užice i Požegu.

On je istakao da će SRS nastupati kao deo koalicija u mešovitim sredinama i to u Prijepolju, Sjenici, Novom Pazaru i Priboju, jer kako je rekao, ne žele da dođe do rasturanja srpskih glasova.

“Najviše pažnje pridajemo inovacijama u našem ekonomskom programu, želimo što skoriji izlazak Srbije iz ekonomske krize, podržavamo približavanje Rusiji i Kini. Podržali smo i podelu ovih 100 evra koje vlast deli građanima, što je mnogo bolje nego plaćati strancima 10 000 za jedno radno mesto”, rekao je Šešelj.

Lider srpskih radikala je istakao da se moraju stvoriti uslovi za domaće investitore, jer bez njih nema ekonomskog oporavka i prosperitetne budućnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here