Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Stevanić: Malo gradova u Srbiji ima ovako uređen prostor kao što je SC „Mladost” (VIDEO)

post-title


Čačak - Sa prvim toplim danima otvoriće se kapije gradskih bazena, kazao je direktor SC „Mladost” Miloš Stevanić gostujući u jutarnjem programu TV Pink.

„Pratimo sve preporuke tima za praćenje širenja korona virusa, koji su nam rekli da je voda u bazenima apsolutno bezbedna za sve kupače samim tim što je tretirana hlorom, ali što se tiče korišćenja prostora van bazena, raspored će biti takav da svi posetioci moraju držati odstojanje od dva metra među sobom”, istakao je Stevanić.

Prema njegovim rečima gradski bazeni bi trebalo da počnu sa radom 5. juna, ali će se zvanično otvaranje uskladiti sa vremenskim prilikama.

Stevanić je naglasio da se u okviru SC „Mladost” pripremaju i novi sadržaji kao što je park za pse.

„Želeli smo da svi sugrađani koji imaju kućne ljubimce dobiju prostor u kome će moći da puste svoje pse, ali naravno uz određena pravila ponašanja. Očekujemo da će svi oni koji dođu poštovati ta pravila koja će biti istaknuta na vidnom mestu”, kazao je direktor.

Na prostoru SC “Mladost” u toku su brojni radovi, a jedan od najznačajnijih projekata je rekonstrukcija gradske plaže.

“Sa radovima se krenulo 22. aprila, rok za završetak je 90 dana, a već sada se naziru konture buduće gradske plaže”.

Stevanić je podsetio da kompleks SC „Mladost” ima brojne sportske sadržaje kao što je gradski stadion sa četiri travnata fudbalska terena, dok je peti teren sa veštačkom travom, atletski stadion koji se uskoro završava, tereni za odbojku i košarku koji su na gumiranoj podlozi, teren za mali fudbal na kome je nedavno urađena nova betonska podloga.

“Tu je i Park mladosti u kome se održavaju brojni kulturni sadržaji, dečija igrališta, pa sa sigurnošću možemo reći da se sa ovakvim prostorom može pohvaliti malo gradova u Srbiji”, zaključio je direktor SC “Mladost”Miloš Stevanić.

https://youtu.be/pkFU-d5udms



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar