Danas, na gradsku slavu Spasovdan, svečano smo otvorili adaptirani prostor vrtića “Sunce”, čime smo stvorilii uslove za prijem 70 mališana, tako da sada ovaj prelepi vrtić može da prihvati više od 300 naših najmlađih sugrađana.

Vrednost radova iznosila je 11.900.000 dinara.

Pored funkcionalnog i kompletno opremljenog prostora za decu, u novi deo objekta preseljenjena je i uprava Predškolske ustanove “Radost” iz objekta “Nadežda Petrović”. Time je stvorena mogućnost za adaptaciju prostora nekadašnje uprave ove predškolske ustanove.

Za radove na objektu “Nadežda Petrović”, grad je izdvojio 3.200.000 dinara, kako bi se formirala jaslena grupa za prijem još 30 mališana.

Grad Čačak će nastaviti da ulaže u izgradnju i rekinstrukciju objekata svojih predškolskih ustanova, kao i u odmaralište “Ovčar” u Ulcinju. Gradićemo novi vrtić u Zablaću površine oko 1.000 metara kvadratnih, sa mogućnošću prijema 130 mališana, ali i izvršiti rekonstrukciju vrtića kojima je ona potrebna.
Odgovoran pristup, najbolji mogući uslovi i kvalitetan vaspitno-obrazovni rad za našu decu, bio je i ostaće prioritet za sve nas u narednim godinama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here