Korona virus neće sprečiti održavanje najveće smotre na padinama Suvobora, jer će Sabor violinista u Pranjanima biti održan kako je i planirano pre proglašenja epidemije, od 14. do 16. avgusta. U Gornjem Milanovcu održan je sastanak Saborskog odbora i pripreme počinju.

“Krenućemo u kampanju peške, od sela do sela, od grada do grada, i pokažemo ko smo, ispred zadruge, ispred doma kulture, na trgovima širom naše Šumadije i Srbije. Krenuo bih od onog Miloševog hrasta u Takovu i pranjanskog čardaka, nemamo mi novca za velike i čudesne promocije, a i ne treba nam. Imamo samo dušu i violiniste koji “kidaju”. Verujem u našu kampanju, punu ljubavi, lepih reči i bez politike. “, rekao je Gvozden Nikolić, idejni tvorac Sabora violinista.

Foto: RINA

Usled povoljne epidemiološke situacije, sve manifestacije koje su zakazane za avgust najverovatnije će biti održane po planiranom rasporedu. Organizatori Sabora violinista, Sabora trubača u Guči i Nušićijadi u regovirima su da krenu o zajedničkoj kampanji, koja bi trebalo da počne ovih dana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here