Predsednik Srbije objavio je na Instagram profilu “avucic” koji pokazuje koliki značaj imaju putevi koji su izgrađeni i istakao da će se gradnja u Srbiji nastaviti.

Srpska napredna stranka objavila je novi predizborni spot liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, u kojem se ukazuje na značaj izgradnje autoputa “Miloš Veliki”, koji povezuje Beograd i Čačak.

U spotu se, kroz razgovor policajca i vozača, ističe da se novim autoputem od Beograda do Čačka stiže sa sat i 15 minuta, i to bez prekoračenja brzine.

– Proverite sami 🙂 Nastavljamo da gradimo – piše na Instagram profilu avucic.

U najnovijem spotu razgovaraju Čačanin i policajac u Beogradu koji ne veruje da je moguće da se iz Čačka do Beograda stiže za rekordnih sat i petnaest minuta, bez prekoračenja.

Čačani su, zbog ove olakšice, rešili da do Beograda “skoknu” na piće.

Autoput “Miloš Veliki” otvoren je 18. avgusta prošle godine, a četiri meseca kasnije za saobraćaj je puštena deonica od Surčina do Obrenovca.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić posetiće danas Novi Pazar, a tokom posete će obići radove na izgradnji puta Karajukića Bunari – Rasno, kao i radove na rekonstrukciji puta Novi Pazar – Tutin.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here