Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



RIK proglasio listu Narodni blok - Velimir Ilić - general Momir Stojanović

post-title


Republička izborna komisija proglasila je listu Narodni blok - Velimir Ilić - general Momir Stojanović, za izbore za poslanike Narodne skupštine, raspisane za 21. jun.

RIK je imenovala diplomiranog pravnika Stevana Babića sa te liste za člana u proširenom sastavu organa za sprovođenje izbora za poslanike, a diplomiranog pravnika Sandru Gašić za zamenika člana.

Na sednici je doneta izmena Dopunskog rešenja o određivanju biračkih mesta za glasanje na izborima i izmena Rešenja o određivanju biračkih mesta za glasanje na izborima.
Takođe je doneta izmena odluka o obrazovanju radnih tela Republičke izborne komisije u gradu Kruševcu i u opštinama Ćićevac, Doljevac i Gornji Milanovac.

Članovi Republičke izborne komisije razmotrili su i odbacili kao neblagovremene prigovore birača Petra Rajlić, Nebojše Damnjanovića, Živorada Ivkovića, Nade Ivković, Uroša Ivkovića, Ljiljane Marković i Dejana Nikolića, na Rešenje o nastavku sprovođenja izbornih radnji u postupku izbora za narodne poslanike Narodne skupštine, raspisanih 4. marta 2020. godine, od 11. maja 2020. godine.Tanjug



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar