Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kancelarija za mlade prikupila 184 500 dinara za Nađu

post-title


Nakon saznanja da je našoj sugrađanki Nađi Marinković potrebna pomoć, Kancelarija za mlade iz Čačka odlučila je da organizuje humanitarnu akciju koja je nosila naziv „Humanitarno fotografisanje za Nađu“.

Akcija je podrazumevala postavljanje štanda na gradskom trgu sa kutijom u koju su zainteresovani građani mogli da ostave svoj doprinos, a za uzvrat bi dobili svoju fotografiju.


Akciju su organizovali i sproveli aktivisti Kancelarije za mlade. Oni su svakoga dana od 10 do 16 časova boravili na trgu za štandom prikupljajući sredstva za Nađu, a u tome ih nisu sprečili čak ni kišni dani. Prikupljanje novca je trajalo od ponedeljka do petka, a kolika je bila njihova želja da pomognu devojčici govori činjenica da su u tom periodu prikupili neverovatnih 184.500, 00 dinara, koje su uplatili na Nađin namenski račun. Do konačnog cilja ostalo je još oko 194.500 dinara da bi operacija bila obavljena.


Kancelarija za mlade nastavlja svoj humani rad, pa će kutije za pomoć biti postavljene i u nedelju, kada KK „Borac“ planira da organizuje proslavu za ulazak svog kluba u ABA ligu na gradskom trgu, pa Vas pozivamo da se i Vi pridružite tog dana i da zajedno pomognemo Nađi. Mladi iz kancelarije se ovim putem zahvaljuju svim građanima koji su učestvovali i podržali njihovu inicijativu, kao i portalima koji su njihovu priču podelili i proširili na društvene mreže.

MediaPortal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar