Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Dragan Đilas smenio Bastaća, Borko Stefanović PREUZEO Beograd

post-title


Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas raspustio je danas beogradski odbor te stranke na čijem čelu je bio predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, a kao povernika je imenovao Borka Stefanovića.

Kako se u saopštenju Stranke slobode i pravde navodi, Odbor je raspušten jer su pojedini članovi, suprotno odlukama stranke o bojkotu izbora na svim nivoima, bili uključeni u izborne radnje koje su rezultirale predajom liste “Čuvamo Stari grad - Ujedinjena opozicija”.
"S SP je čvrsto opredeljena za bojkot na svim nivoima, i svi koji na bilo koji način učestvuju u lažnim izborima ne mogu biti njen deo. Jedini način da se na ovim izborima ne glasa za Vučića jeste da se izbori bojkotuju. Sve drugo je učestvovanje u pokušaju da se obmanu građani, i stvori privid da izbori u Srbiji postoje“, navodi se u saopštenju stranke.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Kako se dodaje, Predsedništvo S SP-a je donelo odluku da smeni Marka Bastaća sa mesta predsednika beogradske organizacije ŠP-a, jer nije sprečio aktivnosti zbog kojih je opštinski odbor raspušten. "Cilj nam je da dodatno ojačamo gradsku organizaciju, i pripremimo se za prevremene gradske izbore za koje ćemo se izboriti zajedno sa građanima. Izbore na kojima ćemo pobediti Vesića, i njegovu ekipu koja već godinama maltretira Beograđane,“ navodi S SP. Na mesto poverenika za Beograd postavljen je Borko Stefanović, zemenik predsednika S SP-a. [caption id="attachment_100415" align="alignnone" width="1040"] Foto: Mondo/Stefan Stojanović[/caption]


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar