Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Amerikanac koji ljubi srpski pasoš – otkriva zašto ga je toliko želeo

post-title


Jedan od poznatijih Amerikanaca u Srbiji, Čarls Kater, dobio je pasoš Srbije. „Najponosniji sam nosilac srpskog pasoša i stojim iza te izjave", poručio je nadahnnuto Kater posetiocima na Jutjub kanalu.

Čarls Kater je postavio snimak na Jutjubu gde se vidi da u ruci drži pasoš i ličnu kartu Srbije. „Moje prvo subotnje jutro od kada sam državljanin Srbije i moja prva kafa od kada sam srpski državljanin“, ponosno objavljuje Kater
https://youtu.be/r4a0LRapEKY
Istakao je da sada može da glasa, da kupi imovinu, da putuje u Rusiju, Kubu i Kinu bez vize i da otvori bankovni račun. „Ono što je najbolje, mogu da ostanem ovde koliko god želim. Ne moram da brinem o jednogodišnjim vizama. Moj život je upravo postao sto puta bolji. Ali glavni razlog zbog kojeg sam želeo ovaj pasoš je ponos. Ova zemlja mi znači sve", naveo je Kater. Tvrdi da je trenutno najponosniji nosilac srpskog pasoša. „I stojim iza te izjave jer je ovo nešto što sam želeo godinama", dodaje Kater. On je i na svoj profil na Fejsbuku postavio profilnu fotografiju na kojoj ljubi pasoš Srbije. Kada je krenuo da preuzme dokumenta napisao je: „Ovo će biti veoma poseban trenutak. Možda bi 5. jun trebalo da bude moja slava". Kater živi u Novom Sadu. U Srbiju je došao pre desetak godina posle svađe sa jednim državljaninom Srbije na internetu. Odlučio je da se trajno preseli u našu zemlju. Sada aktivno promoviše Srbiju na društvenim mrežama.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar