Nova Srbija je u sredu 10. juna 2020. godine promovisala svoj predizborni program u Katrzi, a tom prilikom su režimski huligani i ostrašćeni jurišnici vladajuće stranke pokušali da ometaju naš skup.

S obzirom da su unapred znali kada i gde ćemo se okupiti, najpre su poslali jednu od svojih ekipa da baš u momentu našeg prisustva za potrebe tzv. POKS-a lepe plakate i to po izlozima lokala u centru sela. Lažni monarhisti verovatno pod obnovom monarhije podrazumevaju da se Aleksandar Vučić ustoliči za kralja Srbije i uspostavi nova dinastija. No, ovde nije bio kraj jučerašnjim provokacijama. Ubrzo su se pojavili novi plaćenici, koji su u vidno alkoholisanom stanju pokušavali da svojim burnim i neartikulisanim reakcijama ometaju predizborni skup Nove Srbije. Huligani su čak išli toliko daleko da su, prilikom narušavanja javnog reda i mira, našu stranku, koja je prethodne četiri godine provela u opozicionim skupštinskim klupama, optuživali za neispunjena obećanja vladajuće Srpske napredne stranke iz kampanje 2016. godine.

Predsednik Mesnog odbora Nove Srbije u Katrzi, gospodin Radoš Đokić, je u svom govoru, između ostalog, podsetio da je u periodu vlasti Nove Srbije rekonstruisana kompletna niskonaponska mreža u selu, domaćinstva priključena na rzavsku vodu, pošljunčani atarski putevi, a lokalni i nekategorisani asfaltirani. Pored toga, mnogo je urađeno i na planu regulisanja vodotokova drugog reda. U poslednje četiri godine, po rečima Đokića, u Katrzi se gotovo ništa nije radilo, o čemu najbolje svedoče brojne udarne rupe na putu ka centru sela, rečica Žutaja još uvek nije uvedena u sliv Zapadne Morave, pa je i dalje prisutno njeno izlivanje iz korita, a za to vreme lokalna vlast u Čačku obezbeđuje vodu za susednu kraljevačku opštinu i aerodrom u Lađevcima.

1 KOMENTAR

  1. Pristanisna zgrada aerodroma se nalazi u Katrzi, a pokojni Dobrivoje Arnautović Nova Srbija je namerno ostavio fi 100 cevku za vodu za aerodrom i sta cemo sad?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here