Dečija  igrališta u čačanskom naselju  Gvožđar i mesnoj zajednici  Park, samo su deo  površina  u gradu  prilagođenih potrebama  najmlađih. Ove lokacije juče je obišao  gradonačelnik  Čačka sa saradnicima . U ovoj godini  urađeno je osam igrališta i jedna teretana  na otvorenom . Vrednost ukupnih radovo je oko 14 miliona dinara.

Katarina Carević svakodnevno dolazi na igralište na otvorenom , poznatije kao dečije igralište Gvožđar. Zajedno sa bratom najviše voli da se ljulja i spušta niz tobogan. Ovo igralište za nju i meštane ovog dela grada u kome se nalazi  oko osam zgrada  znači puno ,  jer imaju priliku da na zabavan način provedu  slobodno vreme.

Prilikom izgradnje dečijih igrališta posebno se vodilo računa o bezbednosti mališana,  urađena su po svim standardima. U narednom periodu  postaviće se  i dodatne klupe za raditelje, a biće urađena i rasveta.

Osim igrališta Gvožđar,  dečije igralište dobili su i stanovnici MZ Park. Obradovani su mališani  Avenije, Ljubića i Alvladžinice,a žitelji Gornje Trepće dobili su teretanu na otvorenom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here