U skladu sa planovima razvoja i želje da budemo dostupni klijentima širom Srbije, British Motors doo uskoro otvara novi ovlašćeni Jaguar i Land Rover servisni centar British Motors Zapad, sa sedištem u Čačku.

British Motors Zapad je ovlašćeni servisni centar urađen prema poslednjim standardima JLR korporacije, sa prepoznatljivom premium uslugom koju možete naći u kompaniji British Motors.

Na ovaj način, servisiranje vozila klijentima iz Zapadne Srbije i ostalih mesta kojima će ovaj servisni centar biti bliži od matičnog centra u Beogradu, postaće komforniji, dodatno štedeći novac i vreme.

Osnovni motiv kompanije British Motors je da uvek bude na usluzi svojim klijentima pa će u skladu sa tim već krajem ove godine ovaj servisni centar biti otvoren.

British Motors Zapad servisni centar prostiraće se na 1.600 m2 što će omogućiti potpunu postprodajnu uslugu u smislu prodaje delova i dodatne opreme, kao i kompletog servisiranja automobila.

Pored ove investicije, British Motors nastavlja i dalje da se širi i planirano je otvaranje servisnog i prodajnog centra u Novom Sadu. Ta investicija biće realizovana tokom sledeće godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here