Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačanski POKS predlaže uvođenje SOS broja za anonimnu prijavu nasilja i dilovanja droge u školama

post-title


Sama činjenica da grad Čačak za prvo i drugo dete izdvaja drastično manje novca nego susedna opština Gornji Milanovac, govori da populaciona politika u našem gradu nije adekvatna i da mora da se menja. Nisu nam dobri prioriteti i zbog toga će Poktet obnove Kraljevine Srbije u parlamentu grada Čačka insistirati na većim davanjima za svako novorođeno dete.


I ne samo to, insistiraćemo na kreiranju realne socijalne karte, jer nije svakoj porodici potrebna ista pomoć. Grad Čačak mora finansirati kupovinu udžbenika za decu iz siromašnih porodica, kako bi roditelji imali podršku tokom čitavog podizanja i školovanja dece.  


Pokret obnove Kraljevine Srbije podseća javnost da se pod tepih guraju problemi vršnjačkog nasilja i dilovanja droge u školama i među mladima. Dileri droge se rešetaju po ulicama Čačka, a postoje indicije da imaju i svoje doušnike u sistemu. Tražićemo da grad Čačak zajedno sa nadležnim službama otvori SOS telefon za anonimnu prijavu dilovanja droge, nasilje u školama i u porodici kao i slučajeva pedofilije i seksualnog uznemiravanja.


S verom u Boga, za kralja i otadzbinu!

Politički marketing



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar