Da sportska infrastruktura u Čačku napreduje iz godine u godinu svima je jasno. Dovoljno je prošetati i širom otvoriti oči. Prosto je nemoguće ne primetiti kako izgledaju sportski objekti i tereni u našem gradu koji su uglavnom locirani na prostoru Sportskog centra Mladost.

Jedan od svakako kapitalnih sportskih objekata, koji je i želja Čačana oročena najdužim rokom je zatvoreni bazen. Idejno rešenje je izrađeno i sudeći po onome što se vidi na fotografijama Čačak će u bliskoj budućnosti dobiti reprezentativan zatvoreni bazen, koji će zaokružiti sjajnu sportsku ponudu za sve naše sugrađane. Ovaj divan sportski objekat kapitalnog značaja će takođe biti izgrađen u delu grada koji je već namenjenjn sportskim i obrazovnim sadržajima.


Realizacijom ovog projekta, koja je više nego izvesna, naš grad će se svrstati rame uz rame sa najrazvijenijim centrima. Sportska infrastruktura će omogućiti dalji razvoj i uspeh čačanskog sporta, ali i doprineti zdravom stilu života Čačana svih generacija, što je svakako prioritet gradskog rukovodstva kada je u pitanju ova bitna oblast naše svakodnevnice.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here