Posle velikih problema sa vremenskim prilikama koja nisu nalikovala letu i nekoliko odlaganja termina odlučeno je da kupališna sezona na gradskom bazenu počne u petak 19.juna. Radnici Sportskog centra ”Mladost” su već odavno odradili sve pripremne radnje, tako da je sve spremno za novi početak.

”Mi smo sa pripremama počeli već polovinom prošlog meseca. Kao i sva otvorena kupališta u Srbiji suočili smo se sa istim problemom, a to su veoma nepovoljne vremenske prilike za ovo doba godine. Vreme je i dalje poprilično nestbilno, ali čekanja više nema. Sutra otvaramo kapije bazena i pozivamo sve naše sugrađane da u narednoj sezoni uživaju u sadržajima koje nudimo na našem bazenu. Uz naše radnike obezbeđene su lekarska, spasilačka i redarska služba koje će se starati o poštovanju kućnog reda na bazenima. Ujedno bih iskoristio priliku da apelujem na sve kupače da vode računa kako o svojoj tako i o bezbednosti ostalih posetilaca, bez obzira da li su u vodi ili na plažnim platoima gradskog bazena” – rekao je direktor SC ”Mladost” Miloš Stevanić.
Radno vreme bazena je svakog dana u intervalu od 8,30 do 20 časova. Cena dnevne ulaznice se nije menjala od 2010.godine i iznosi 150 dinara. Nije bilo promena ni kada su u pitanju mesečne(2.000) i sezonske propusnice(4.000). I ove godine korisnici kartica Tri Plus će imati odrežene povlastice kada je u pitanju kupovina sezonskih propusnica. Ova propusnica za celu porodicu(bez obzira na broj članova) iznosi 7.500 dinara, dok će se za pojedinačne sezonske propusnice morati izdvojiti 2.000 dinara. Nosioci Vukovih diploma iz osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Čačka će i ove sezone imati pravo na besplatnu sezonsku propusnicu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here