Sportski teren u Mesnoj zajednici Loznica, ponovo je omiljeno mesto okupljanja stanovnika ovog dela grada. Zahvaljujući lokalnoj samoupravi postavljen je novi koš, mrežice, uređene su površine oko terena.

„Znamo svi koliko je sport važan za pravilno razvijanje i sazrevanje mladih i dece pa smo u ovoj mesnoj zajednici posebno zahvalni na adaptiranim  koševima, novim  mrežama, loptama i na svim ostalim radovima i aktivnostima oko uređenja samog terena“, navodi se u saopštenju koje su nam dostavili stanovici Loznice.

Ovo nije jedina mesna zajednica gde su izvedeni ovakvi i slični radovi. Na ovaj način grad Čačak šalje poruku svim sugrađanima koliko je sport važan i za one sugrađane koji žive u centru grada, ali i za one koje žive van centra grada. Rukovodstvo grada Čačka posetili su nedavno ovu mesnu zajednicu kako bi saslušali sugrađane i saznali šta su prioriteti za njih.

„Stanovnici Loznice su uvereni da sve ono što je istaknuto kao problem da će u narednom periodu biti primarno za gradsko rukovodstvo i da će biti nastavljena dobra saradnja grada Čačka sa svim mesnim zajednicama kao što je to do sada bio slučaj“, kaže se u saopštenju.

Neke od značajnih aktivnosti u prethodnom periodu su čišćenje rečnog korita i formiranje reciklažnog ostrva. Osim svega navedenog naglasili  su da je u toku rekonstrukcija ulice na teritoriji ove mesne zajednice koja će povezati  Loznicu sa Topalovim brdom što će svakako unaprediti infrastrukturu u ovom delu grada.

„Ove aktivnosti su samo početak radova koji će se obavljati, a posebno je važno istaći da će Grad Čačak odvojiti značajna sredstva u narednom periodu  za rekonstrukciju glavne ulice u ovoj mesnoj zajednici što će u velikoj meri poboljšati kvalitet života svih onih koji žive u ovom delu grada“, zaključuje se u saopštenju stanovnika MZ Loznica.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here