Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



FTN Čačak: Prijava kandidata za polaganje ispita elektronskim putem

post-title


Za dva dana na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku počinje prijavljivanje kandidata za polaganje prijemnog ispita za buduće studente, koje će se prvi put ove godine obaviti elektronskim putem. O načinu prijavljivanja kandidata i drugim pojedinostima u vezi upisa nove generacije studenata, na konferenciji za medije koja je održana danas s početkom u 10 časova, govorio je prodekan za nastavu, dr Milan Plazinić.
Foto: Reflektor
"Prijavljivanje kandidata za polaganje prijemnog ispita će se održati 24, 25. i 26. juna. Na sajtu našeg Fakulteta se nalazi prijava koju naši kandidati mogu jednostavno da popune. Pored ličnih podataka koje potrebno popuniti na prijavi, sva ostala dokumenta, poput svedočanstava iz srednje škole, diploma, izvod iz matične knjige rođenih i uplatnica za prijavu na konkurs treba da budu skenirani i zakačeni uz prijavu", izjavio je prof. Plazinić. Svi studenti koji su u Čačku ili imaju problem prilikom prijavljivanja mogu da potraže pomoć na Fakultetu.
Očekuje se da svih 230 studenata koji su 14. juna radili probni prijemni, izađu na prijemni ispit koji je zakazan za 2. jul. Prodekan za nastavu je ovom prilikom poželeo sreću budućim studentima i svima poželeo da uspeh u rangiranja na  budžetska mesta. Upis nove generacije studenata će biti završen do 11. jula. Kao i svake godine očekuju se pomeranja, tako da oni studenti koji budu rangirani neposredno ispod "crte" mogu da se nadaju budžetskim mestima.
Foto: Reflektor
Kao potpredsednica Studentskog parlamentaMilica Đoković, studentkinja treće godine akreditovanog programa Tehnika i informatika, obratila se medijima u želji da ohrabri i motiviše buduće studente i poželela im sreću na prijemnom ispitu. "Ono što očekuje buduće studente ovog fakulteta nije samo puko učenje, već i druženje kako sa profesorima tako i sa ostalim studentima", izjavila je za Reflektor Milica Đoković.


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar