Devet Đaka generacije i čak dvadeset šest „Vukovaca“ gornjemilanovačkih škola prigodnim poklonima nagradio je Predsednik opštine, Dejan Kovačević.

“Najveća nagrada za opštinu Gornji Milanovac je to što sam kroz razgovor sa najboljima saznao da će većina njih školovanje nastaviti u našem gradu, odnosno da će se po završetku studija vratiti u svoje rodno mesto. Nažalost, zbog pošasti koja nas je sve zadesila , ove godine su izostale grupne fotografije i svečanost je bila upriličena prema pravilima koja su na snazi. Ponosan sam na našu decu i naravno na nastavni kadar i direktore koji su zajednički doprineli ovakvom uspehu. Puno zdravlja i uspeha i budućnosti!” – poručio je ovom prilikom Kovačević.

1 KOMENTAR

  1. Pa grafonacelnice Milune ugledaj se malo na grafonacelnika Dejana iz Gornjeg Milanovca.Vukovcima je podelio pakete,a ne kao Vi knjige.Zasto je ova generacija gora od ostalih do sada,pa nije dobila nikakvu nagradu sem knjige?Ako niste mogli da ih posaljete u Ulcinj kao do ovih fodina sto ste slali Vukovce,mogli ste ih nagraditi na drugi nacin?!I jos jednom hvala za ulaznice za bazen koji ne radi.Bas ce im posluziti…..

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here