Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Todorović: Nasilje je poslednje utočište nesposobih

post-title


Saopštenje predsednika GrO SNS u Čačku, Miluna Todorovića, prenosimo u celosti. "Najostrije osudjujem nasilje i vandalizam politicara koji stoje iza nereda u Beogradu, u trenutku kada se drzava i nas zdravstveni sistem suocavaju, sa jos jednim udarom virusa kovid-19.
U trenutku kada moramo biti jedinstveni u odbrani zivota i zdravlja nasih gradjana i postovati sve mere koje mogu doprineti sprecavanju sirenja virusa, pocelo je destruktivno ponasanje onih koje ne zanima bezbednost i zdravlje gradjana Srbije, sa ciljem urusavanja institucija sistema.
Napadi na policiju, upad u Narodnu skupstinu, razbijanje prostorija, pa cak i glave lidera jednog opozicionog pokreta, zato sto je izasao na izbore, jesu oblici nedopustivog nasilja.
Pozivati na okupljanje, u trenutku kada to moze da dovede do novog sirenja zaraze, do novih slucajeva u prepunim bolnicama, direktan je udar na sve lekare i medicinsko osoblje, koji 24 sata dnevno vode bitku za svaki zivot obolelih gradjana.
Nasilje je poslednje utociste nesposobnih, a pravna drzava ce reagovati i zastiti bezbednost i imovinu svih gradjana Srbije.
U Srbiji ce se kao i prethodnih 8 godina, postovati sve demokratske vrednisti, sloboda okupljanja i izrazavanja misljenja, ali nikad necemo dozvoliti da Srbijom upravljaju grupe tajkuna, huligani i narko karteli.
Takvi vise nikad nece vladati Srbijom!"


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar