Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Parezanović prozvao lokalne funkcionere SNS: "Gledate samo svoju zadnjicu"

post-title


Narodni poslanik Marko Parezanović oštro je prozvao svoje kolege, lokalne funkcionere i direktore, zbog kako kaže skrivanja od opozicije i gledanja samo ličnih interesa.

"Po ko zna koji put se dešava da lokalni funkcioneri i direktori SNS(čast izuzecima) nestanu kada god je frka i kada treba da se brani politika stranke. Valjda misle da će zaštititi svoju zadnjicu ako se ne zameraju opoziciji. Samo da njih niko ne dira. A kada se dele funkcije onda su u prvim redovima i grabe rukama i nogama. Mi naprednjaci ako se ne isčistimo iznutra, čeka nas sudbina Demokratske stranke.

Mi osnivači SNS-a imamo posebnu obavezu da ne dozvolimo da naša stranka postane poslovno udruženje za završavanje privatnih poslova. Mislite da ja nisam znao kada sam se suprostavljao onima koji su nam danas kamenovali prostorije, da ću biti njihova meta svaki dan, da će da mi obilaze kuću i napadaju porodicu? Naravno da sam znao. Lako je u dobru dobar biti dragi naprednjaci" - napisao je Parezanović na svom fejsbuk profilu.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar