Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



IGRA PRESTOLA: Ima li nastavka i šta o tome kaže pisac

post-title


Serija "Igra prestola" završila se pre godinu dana, krajem koji je mnoge fanove likova iz serijala "Pesma leda i vatre" duboko razočarao.

Deneris Targarjen, Džon Snežni, Starkovi, Lanisteri, divljani, zmajevi… Njihova priča je završena na način koji nam se nije dopao!

Tokom emitovanja serija, pa i nakon poslednje epizode, fanovi su se nadali da ovo nije kraj kakav je zamislio pisac Džordž R. R. Martin, što je on i potvrdio rekavši da mu se finale nije dopalo.

A možda ćemo uskoro saznati kako izgleda njegov kraj ove priče! Pisac se oglasio na blogu i rekao da ga je samoizolacija zbog korona virusa naterala da piše "brže nego ikada"!

"Izolovan sam u kolibi u šumi, i satima pišem svakog dana. Napredujem, i verujem da ću fanovima predstaviti knjigu 'Vetrovi zime' pred konvenciju na Novom Zelandu. Za poslednje dve nedelje, završio sam tri cela poglavlja"- napisao je on.

Martin je podvukao da je u pitanju "ogromna knjiga", i da je sigurno "neće završiti danas, a objaviti sledeće nedelje".

"Nadam se da će do 2021. biti završeni i pandemija, i 'Vetrovi zime'. Trenutno su moj fokus Sersei Lanister, Aša Grejdžoj, Tirion Lanister, Sser Baristan Selmi i Areo Hotah. A sada me izvinite, zove me Arja Stark. Mislim da će ubiti nekoga," napisao je on.

Od poslednje knjige, "Ples sa zmajevima", prošlo je rekordnih devet godina. Objavljena je 2011. i čekanje na "Vetrove zime" je najduža pauza koju je Martin imao u "izbacivanju" knjiga iz ovog serijala.

Mondo



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar