Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



HIT - Čudesna voda sa Maljena stiže na kućne adrese Beograđana, iskustva kupaca neverovatna

post-title


Voda od koje prestaje glava i grčevi u nogama za kratko vreme našla je put do mnogih kupaca

Јединствена магнезијумска вода са Маљена, фото: ГЗС

koji su oduševljeni ovim čudesnim napitkom. Preduzeće „Vajati fud”, u Novopazarskoj 22 na Vračaru bave se prodajom a i dostavom zdravih, organskih i pre svega kvalitetnih proizvoda.  

,,Pošteno bili smo iznenađeni kada su kupci počeli da se interesuju za tu vodu. Dnevno već ide paleta u radnji, a zanimljivo je da mnogima nosimo na kućne adrese po desetak paketa. Mi već imamo razvijenu dostavu domaćih proizvoda, sira, kajmaka, sušenog mesa, vrhunskih sokova od ceđenog voća kao i dzemova i ajvara spremljenih na tradicionalni način", kaže Aleksej Radičević direktor „Vajata” dodajući da svi Beograđani mogu naručiti kako ove proizvode tako i vodu telefonom na broj  060/322 76-04.

„Vajati fud”, Novopazarska 22 Vračar, 060/322 76-04

Iskustva fantastična, vene se povlače, migrena smanjuje

Brojni su korisnici koji su blagodeti vode sa vrha Maljena osetili na svojoj koži. Ranka Blagojević iz Gornje Gorevnice kod Čačka kaže da je imala strahovite grčeve u nogama koji su cepali listove ali da je sve prestalo kada je po preporuci počela da pije ovu vodu. „Noge su mi bile skoro plave od vena. Od kako koristim ovu vodu potpuno su se povukle sa jedne noge dok su na drugoj upola manje. Jedini problem mi je što teško dolazim do vodu, jer je ima u samo par prodavnica u Čačku”, kaže ona.

https://youtu.be/b6R_16on7qU

Obzirom da je voda prepuna magnezijuma sa veoma malim procentom soli izuzetno je delotvorna i kod glavobolja. 

Voda izvire na imanju Radojka Milinkovića, na vrhu Maljena, gde je i sagrađena fabrika za punjenje.

Distributer u Beogradu je preduzeće Vladana Radičevića „Vajati fud”, dok na području Gornjeg Milanovca  voda se može nabaviti u diskontu „KIM” koji snabdeva Proleterove prodavnice. 

Na teritoriji Kragujevca od, ove nedelje, ovu čudesnu vodu možete nabaviti preko veleprodaje „Braća Popović”.

Inače, voda će uskoro biti dostupna u celoj Vojvodini preko distributera iz Subotice i iz Novog Sada sa kojima se trenutno pregovara. Kada je u pitanju Čačak trenutno odlučuje se sa kojom distributerskom kućom će se sarađivati. Nedostaju distributeri za Kraljevo i Niš koji bi blagodeti vode sa Maljena približili kupcima na jugu Srbije. 

https://youtu.be/x_rjfGLIWG4

Voda stiže i kurirskom službom

Možda zvuči neverovatno ali brojni kupci poručuju vodu putem kurirske službe. „Dnevno šaljemo na stotine paketa pouzećem. Juče smo poslali 12 kutija u Ćupriju,  osam u Niš, devet u Leskovac, 11 u Novi Sad. Zovu nas sa svih strana i jedva stižemo da isporučimo. Trudimo se da ispoštujemo kupce bez obzira da li šaljemo četiri ili deset paketa", kaže Radojko Milinković vlasnik fabrike.

Sve informacije gde se može poručiti voda i kako, mogu se dobiti na telefon  064/95-56-030.

https://youtu.be/4zJO1GPnoAk


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar