Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Milun Todorović ponovo izabran za Gradonačelnika Čačka

post-title


Čačak – Na konstitutivnoj sednici formirana je nova gradska vlast u Čačku. Dosadašnjem gradonačelniku, Milunu Todoroviću poveren je drugi mandat, za njega je glasalo 63 odbornika, dok je protiv bilo troje.

Foto: RINA

„U nimalo lakim okolnostima 44.000 naših sugrađana je izašlo na birališta i glasalo po svojoj savesti u krajnje demokratskoj i fer atmosferi. Vi ste predstavnici svakog građanina Čačka i želim da savesno i odgovorno obavljate svoje funkcije. Da nas iz gradskih vlasti, pozivate na teren, a mi ćemo biti uvek tu za vas. Bavljenje politikom za mene pre pet godina je bila misaona imenica. Dobio sam vliko poverenje predsednika SNS Aleksandra Vučića da stanem na čelu liste u Čačku “, rekao je Todorović.

Za zamenika gradonačelnika izabran je Vladan Milić. Za članove Gradskog veća izabrani su Radovan Jovanović, Spomenka Šipetić, Milorad Jevđović, Slavica Dragutinović, Nemanja Trnavac, Dragomir Šipetić, Biljana Kočović, Vladimir Ristović, Milan Lukić, Dragan Filipović i Miloš Papić.

Foto: RINA

„Želimo da nastavimo tamo gde smo stali, iako uopšte nismo stajali. Radimo ravnopravno i u gradu i na selu. Veliki su planovi tek ispred nas. U narednim godinama znam da će Čačak biti treće najveće čvorište u Srbiji, sa vazdušnom međunarodnom lukom u Lađevcima. Imamo podršku da radimo i rekonstrukciju bolnice i borčeve halu kao i hale za kontakte sportove, sve bulevare i saobraćajnice i da popunjavamo industrijsku zonu. Da stvorimo uslove i za domaće preduzetnike u Konjevićima”, naglasio je Todorović.

Inače, Milun Todorović rođen je u Čačku 28. novembra 1969. godine. Osnovnu i srednju školu završio u Čačku. Diplomirani je inženjer za industrijski menadžment. Zvanje stekao na Tehničkom fakultetu u Čačku. Zaposlen u preduzeću „Auto Čačak“ u Čačku od 1993. godine kao direktor prodaje i marketinga, a od 2003. godine kao generalni direktor. Ima više objavljenih stručnih radova iz oblasti prodaje, postprodaje i marketinga. Bavio se sportom (fudbalom).

Bio je član Odbora za izgradnju Hrama Svetog Save na Vračaru i Hrama Svetog kneza Lazara na LJubiću. Izabran je prvi put za gradonačelnika Čačka 20. juna 2016. godine. Oženjen je, otac dvoje dece.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar