Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čišćenje sa daljinskim upravljačem: Lampe koje štite od svih virusa

post-title


Može li se korona virus uništiti UV zracima? Postoji jedan tip ultraljubičastog zračenja koji pouzdano uništava mikroorganizme.

Otkako su otkriveni 1878. godine, veštački dobijeni UVC zraci postali su glavni metod sterilizacije - koriste se svakodnevno u medicini, farmaciji i prehrambenoj industiriji. Upravo ta tehnologija koristiti se za izradu „LUMISTIC” UV lampi koje možete koristiti i u svom domu. Upalite svetlo da oterate viruse.

„UVC, deo je palete UV zraka i dokazan je da uništava sve patogene bakterije i viruse na predmetima. Neke predmete ili površine jednostavno nije moguće lako dezinfikovati i očistiti. Našli smo rešenje u UV tehnologiji koja je dugo godina isključivo bila primenjivana u industriji hrane kao i u zdravstvenim ustanovama. Sva tehnologija je u lampi koja emituje UVC zrak. Dok lampa radi niko ne sme da bude u prostoriji ni ljudi, životinje ni biljke. Lampu stavite u centar prostorije koju želite da očistite od svih patogenih bakterija i virusa. Uključite je na glavni prekidač i kada izađete na vrata, daljinskim upravljač odredite koliko minuta želite da ona radi. Posle tog vremena se vratite u dezinfikovan prostor”, rekao je Aleksandar Popović čija firma „LUMISTIC” prodaje UV lampe.

Lampa može da se naruči preko sajta www.lumistic.rs. i možete je platiti i pouzećem i platnom karticom i preko firme, a dostava je besplatna. Postoje dva modela koja se razlikuju samo po kućištu samog proizvoda, jeftini je plastičan a skuplji metalni.

„Naša lampa je urađena po svim svetskim standardima. Delovanje UVC zraka je dokazano u velikom broju naučnih studija. Iako nije sprovedeno nijedno istraživanje o tome kako UVC zraci utiču baš na Kovid-19, studije pokazuju da se može koristiti protiv drugih koronavirusa, kao što je Sars. Namera je bila da ponudimo proizvod koji će našim porodicama doneti prihvatljiv, lako dostupan, efikasan i bezbedan proizvod u zaštiti od virusa i ostalih patogena”, kazao je Popović.

„LUMISTIC” nastaje kao rezultat saradnje sa partnerima iz Hong Kong-a u osvit pandemije Kovid-19. UV germicidna lampa ultravioletnim zracima dezinfikuje i steriliše životni i radni prostor uništavajući viruse, bakterije i druge patogene mikroorganizme dokazanom efikasnošću od 99.9%.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar