Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Gornji Milanovac: Branko Martinović i Aleksandra Janković na novim funkcijama

post-title


Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac doneo je danas rešenja o postavljenju pomoćnika predsednika opštine za prosvetu i infrastrukturu i saobraćaj. 

 
U narednom periodu, Branko Martinović, inženjer drumskog saobraćaja iz Gornjeg Milanovca,  kao pomoćnik predsednika biće zadužen za predlaganje projekata kojima se podstiče ekonomski razvoj i zadovoljavaju potrebe građana u oblasti saobraćaja i infrastrukture, zatim za koordiniranje investicionih ulaganja i privlačenje kapitala kao i za sačinjavanje mišljenja u vezi sa pitanjima iz oblasti saobraćaja i infrastrukture. Martinović će vršiti i druge poslove u skladu sa zakonom, Statutom i odlukama opštine Gornji Milanovac, stoji u Rešenju predsednika opštine.

 
Aleksandra Janković, profesor razredne nastave , kao pomoćnik predsednika za prosvetu pratiće stanje i pokretanje inicijativa za rešavanje pitanja, učestvovaće u planiranju i implementiranju mera za unapređivanje oblasti predškolskog, osnovnog i srednjeg obrazovanja i vaspitanja. Jankovićeva će u okviru nove funkcije imati obavezu da sačinjava mišljenja u vezi sa pitanjima iz oblasti prosvete, ali i da obavlja druge poslove u skladu sa zakonom, Statutom i odlukama opštine Gornji Milanovac – navedeno je u Rešenju.

Inače, odluke su donete u skladu sa Kovačevićevom najavom da će u novom mandatu opštinske vlasti veći broj funkcija pripasti upravo mladom i obrazovanom kadru. 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar