Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Mladi Čačanin blista u dresu Novog Pazara - Super je što smo pobedili Partizan, ali to je istorija

post-title


– Ne treba očajavati, navikao sam da gubim i dobijam u 92. minutu, pa ne vidim da sad kad je prvenstvo tek počelo to bude razlog za pad ekipe – kazao je Tomić

Golom vrednim tri boda u drugom minutu nadoknade Novopazarca Anesa Ruševića i četvrti put uzastopno u prvenstvenim megdanima na Gradskom stadionu Javor se osladio.

Foto: S. Župljanin

Bio je to zanimljiv duel u kojem su šanse uglavnom pretvarane u golove, ali i meč koji je pokazao da u odbrambenim redovima oba sastava ima mnogo pukotina.

Lako je Novi Pazar došao do prvog gola i još lakše dozvolio gostima da preokrenu rezultat posle samo pola sata igre, da bi vrhunac svega bio naivno primljeni pogodak u 92. minutu.

Najbolji pojedinac u redovima domaćeg tima i asistent kod oba gola Branislav Tomić nije krio razočaranje ishodom, ali ni optimizam koji mu govori da je propust u ovoj fazi prvenstva nadoknadiv.

– U početku je sve bilo na našoj strani, pa smo brzo i lako izgubili prednost i onda našli snagu da se još brže vratimo u meč. U drugom poluvremenu punih 35 minuta proveli smo na njihovoj polovini terena, bez konkretnijih šansi, izuzmemo li prečku, ali pokazali smo karakter i želju da slomimo otpor gostiju. Nedostajala su nam rešenja u situacijama kad u prilikama koje mirišu na gol imamo metar praznog prostora. Ne treba očajavati, navikao sam da gubim i dobijam u 92. minutu, pa ne vidim da sad kad je prvenstvo tek počelo to bude razlog za pad ekipe.

Pobeda nad Partizanom i jako dobar otpor, i pored poraza u Nišu, za epilog su imali dobru atmosferu pred duel sa tradicionalno nezgodnim Javorom. Tomić trijumf protiv crno-belih ne dovodi u vezu sa porazom od Ivanjičana.

– Prošlost smo ostavilo tamo gde joj je i mesto. Super je što smo pobedili Partizan, ali to je istorija. Lepo je početi jednom takvom pobedom, ali niko od nas nije ni pomislio da je time završio najvažniji deo posla. Neće ovaj rezultatski neuspeh ostaviti trag, već u Šapcu idemo na pobedu. Liga je takva, mnogo je izjednačenih rivala, pa u situaciji kad publika odsustvuje sa tribina, prednost domaćeg terena praktično skoro da i ne postoji.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar