Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Parezanović: Čačani su poznati po strogim kriterijumima

post-title


Narodni poslanik Marko Parezanović komentarisao je formiranje gradske vlasti u Čačku naglašavajući da su očekivanja građana sada veća nego ranije i da će svi morati da rade mnogo više.

"Čačak je izabrao gradsko rukovodstvo u skladu sa izbornom voljom građana. 7000 Čačana više u odnosu na 2016. godinu pružilo je podršku listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu", a to znači da će očekivanja građana biti još veća i da ćemo morati mnogo više da radimo da bi opravdali stroge kriterijume po kojima su Čačani poznati" - izjavio je Parezanović.

On je za skupštinskom govornicom izjavio i da je najveći uspeh to što je napravljena dobra konekcija između grada i države, pa sada u grad stiže mnogo više investicija koje grad ne bi mogao sam da sprovede.

"Kaže jedan političar koji je bio na vlasti do 2012. godine da je mnogo 700 miliona evra za Moravski koridor. Mnogo je 700 miliona za prvi digitalni koridor u Srbiji, a nije mnogo 400 i kusur miliona za jeda most na Adi od 1000 metara. To vam je kad neko ne razume da žive ljudi i van Beograda i u Čačku, Užicu, Ivanjici, Priboju, pa i na jugu Srbije koji je bio dolina gladi. Nadoknadili smo u prethodne 4 godine deo onoga što nam je oduzimano decenijama unazad, ali ni to nije dovoljno. Čačak će imati važno mesto u planu Srbija 2020-2025" - rekao je Parezanović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar