Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Parezanović stao u odbranu legende: Radmilo ostao sam, funkcioneri se izmakli

post-title


Narodni poslanik Marko Parezanović osudio je uvrede na račun legende čačanske i evropske košarke Radmila Mišovića i izjavio da je ogorčen izostankom reakcije funkcionera.

"Osećam ogromnu gorčinu jer živimo u društvu u kome neki bezlični ljudi daju sebi za pravo da vređaju legendu evropske košarke Radmila Mišovića i dovode u pitanje njegove ljudske osobine, jer im se ne sviđa Radmilovo političko opredeljenje.

Još više sam ogorčen činjenicom da je Radmilo ostao sam i da skoro niko od funkcionera nije stao u njegovu odbranu, već je tu borbu vodila njegova ćerka. Lepo smo juče aplaudirali Radmilu, a danas ko ga šiša, nećemo podići glas protiv ovog nerazumnog čina blaćenja čačanske legende, da ne bi slučajno osvanuli na nekoj Fejsbuk stranici, da nas slučajno neko ne bi isprozivao. Samo se ušuškajte u foteljice i pazite samo na svoju zadnjicu. I budite prvi kada treba da se slika pored nekog ministra ili gradonačelnika, sve lepo delite, a kada je ružno onda se samo izmaknite. Čast malobrojnim izuzecima. Poštovanje i medijima koji nisu hteli da ćute i svesno se izložili linču tih tužnih likova"- izjavio je Parezanović.

Marko Parezanović

Podsetimo, na stranici Dnevna doza prosečnog Čačanina osvanule su uvrede na račun Radmila Mišovića, koje su naišle na osudu njegove ćerke Jovane kao i Mediaportala i Glasa zapadne Srbije, koji su se našli na meti ove ekstremne opozicione stranice koju vodi bivši naprednjak, a sadašnji aktivista Đilasove stranke Pavle Jelesijević. Marko Parezanović je stalna meta ove grupacije jer mu pripisuju da stoji iza MediaPortala i Glasa zapadne Srbije.

Odgovor ćerke Jovane i Jelesijević u zagrljaju partijskih lidera


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar