Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Znaš ti ko sam ja?

post-title


Znaš ti ko sam ja? Jedna od omiljenih rečenica obično iskompleksiranih osoba sa najčešće nekim manje ili više ozbiljnim nedostacima. Svi ste je čuli mnogo puta u životu. Evo jedne takve priče.

Čitajući izlive "pameti" Pavla Jelesijevića, admina FB grupe "Dnevna doza prosečnog Čačanina" ne možete da se ne zapitate šta je razlog za izmišljanje lažnih informacija i vređanje svakog ko ima veze sa SNS. Pogotovo ako znamo da je sam Pavle 9 godina bio član SNS-a, pre nego što je postao Đilasov aktivista. Da bi dobili odgovor na ovo pitanje, moramo postaviti niz drugih pitanja.


Da li je tačno da je razlog za ljutnju mladog Jelesijevića bio sukob njegove majke Lole koja je zaposlena u Domu učenika u Čačku, sa trenutnim direktorom? Da li je tačno da je zbog toga Pavle tražio pomoć od gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića i da je razočaran ishodom razgovora? Da li je tačno da je Pavle imao verbalni i zamalo fizički sukob sa direktorom Doma učenika u centru grada?

I možda ključno pitanje, da li je tačno da je Pavle Jelesijević pretio direktoru Doma učenika zbog čega je prijavljen policiji? Da li se Pavle tom prilikom pozvao na svog kuma bivšeg direktora BIA i sadašnjeg ambasadora Srbije u Sarajevu, Aleksandra Đorđevića rečima "znaš ti ko sam ja", "videćeš ti kad ja zovnem mog kuma" i "gotov si"? Da li je tačno i da je Pavle tom prilikom zajedno sam bivšim direktorom Momčilom Petkovićem kod poslastičarnice "Dezert" automobilom preprečio put direktoru doma?

Aleksandar Đorđević, bivši šef BIA i aktelni ambasador Srbije u BiH

I tako je pukla ljubav između Pavla i SNS-a, pa je Pavle čak uzeo i ispisnicu. Sada po fejsu vređa legendu čačanske i evropske košarke Radmila Mišovića. Jer, znate li vi ko je on?! KUM bre!



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar