“Travel bloger” Boris Radošević, na instagramu poznatiji kao Lutajući putnik gde ga prati preko 66 hiljada pratilaca ponovo je posetio Ovčar Banju i magični Banjski (Dučalovićki) potok i tom prilikom napravio kraću reportažu o možda i najlešem kutku Ovčar Banje.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Postoje neka mesta na koja se vraćam sa velikom srećom. Od kada sam pre dve godine saznao za Banjski potok, kad god sam odlazio u zapadnu Srbiju, trudio sam se da izdvojim makar dva sata za ovu neodoljivu prirodnu lepotu. Pre dve godine za ovo mesto su znali uglavnom ljudi koji žive u okolini, ali sam se sada baš obradovao kada sam u razgovoru sa lokalcima čuo da je ove godine Banjski potok veoma posećeno mesto. 😊 Za Banjski potok volim da kažem da je jedno od najlepših i najskrivenijih mesta Ovčarsko-kablarske klisure. Ove magične i nestvarne boje retko gde mogu da se vide kod nas. Silazak do najlepšeg dela Banjskog potoka koji izvire u selu Dučalovići je prava avantura za posetioce jer se do potoka dolazi kozjom stazom. Automobil možete ostaviti kod nekadašnjeg auto kampa i svoju avanturu nastaviti laganim koracima kroz lepu i gustu šumu, gde možete usput popiti i koju domaću rakiju sa ljudima koji ovde žive. ❤ Ako vas zanima kako tačno da dodjete do Banjskog potoka, možete pogledati moj vlog na moj youtube kanalu "Lutajući putnik", gde sam se potrudio da vam detaljno sve objasnim. Uživajte! 😊

Објава коју дели LUTAJUĆI PUTNIK 👣🏯🌋🌴✈🌍 (@lutajuci_putnik) дана

Podsećanja radi, on je pre otprilike godinu dana takođe postio Ovčarsko Kablasrsku klisuru, i tom prilikom objavio fotografije Banjskog potoka na koje je stiglo brdo rekakcija što kroz lajkove, što kroz komentare, a posebnu pažnju skrenuo je komentar supruge Novaka Đokovića, Jelene koja svoje oduševljenje podelila sa najboljim teniserom sveta koji je tom prilikom izrazio zahvalnost Lutajućem putniku na okrivanju ovako divnog mesta i najavio obavezan dolazak na Banjski potok. Nole očekujemo te.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here