Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



POKS: Pratićemo koga i gde zapošljavate u tajnosti

post-title


Pokret obnove Kraljevine Srbije u Čačku oglasio se saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti:

"Dragi Čačani, braćo i sestre, u Čačku je pre nekoliko dana formirana vlast. Srpska napredna stranka je osvojila najviše glasova i Pokret obnove Kraljevine Srbije to ne želi da dovodi u pitanje. Čačani su i ovaj put hteli Miluna Todorovića za gradonačelnika, ali mi smo sigurni da nisu želeli one ljude koji se nalaze u njegovom najbližem okruženju.

Da smo u pravu kada ovo kažemo govori izbor za predsednika skupštine koji je dobio 12 glasova manje nego njegov zamenik. Dakle nije dobio glasove odbornika Srpske napredne stranke i samim tim nema legitimitet. Mi opravdano izražavamo sumnju da će Igor Trufunović uspeti da ostvari dobru komunikaciju sa svim opozicionim odbornicima, jer to nije uspeo ni sa dobrim delom svojih kolega i to će ga pratiti do kraja mandata. 


Pokret obnove Kraljevine Srbije neće koristiti teške reči za govornicom, a posebno neće nikoga gađati skupštinskim materijalom, taj način političke borbe osuđujemo i smatramo da mu nije mesto u skupštini. Postavljaćemo pitanja koja su od važnosti za naše građane, a koja sigurno neće biti prijatna za vlast. Posebno ćemo pratiti zapošljavanja u javnom sektoru u Čačku, koja se vrše tajnovito, tako da građani Čačka ne znaju koga plaćaju i za šta. Imaćemo dosta posla, ako se uzme u obzir kako su pojedinci do sada radili. Otvorićemo i pitanje istorijske nepravde koja je učinjena srpskim herojima iz Prvog svetskog rata i Kraljevine Srbije. Borićemo se, s' verom u Boga, za Kralja i otadžbinu!"



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar