Na Prvenstvu Srbije u biciklističkoj disciplini vožnja na hronometar veterani BORCA u kategoriji mastres Toni Smiljanić i Miroslav Bogdanović osvojili su prva mesta, dok je Bojan Vasović bio treći, poletarac Stefan Vučićević osvojio je drugo mesto, kadet Dejan Cogoljević osvojio je treće mesto.

Ovogodišnja prvenstva Srbije u svim disciplinama pomerena su zbog poznate situacije u vezi pandemije corona virusom. Kako su mere okupljnja nešto ublažene, počela su i da se održavaju biciklistička takmičenja. Prvenstvo Srbije u vožnji na hronometar tradicionalno se održava u Erdeviku na stazi gde je jedan krug 10km. Biciklisti Borca nisu nastupili sa svim svojim takmičarima, već sa onima koji su imali realne šanse za visok plasman i koji poseduju adekvatan bicikl za tu disciplinu.

smart

Veterani kluba Toni Smiljanić i Miroslav Bogdanović osvojili su prva mesta u svom starosnom dobu dok je Bojan Vasović bio treći. Oni su vozili stazu dugu 10km.

Poletarac Stefan Vučićević vozio je stazu dužine 2,5km i osvojio je drugo mesto.

Kadeti su vozili stazu dužine 10km, Dejan Cogoljević osvojio je treće mesto, a Boško Veličić je osvojio šesto mesto.

Junior su vozili stazu dužine od 20km, a Aleksa Radmilac osvojio je peto mesto.

Seniori BORCA nisu nastupili na ovom prvenstvu jer nisu imali adekvatne bicikle za ovu disciplinu, a Marko Danilović i Stefan Stefanović spremaju se za nastupe na medjunarodnim biciklističkim trkama KROZ SRBIJU i BEOGRAD-BANJA LUKA  koje se održavaju od 01-06.septembra 2020. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here