Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



I ove godine basket turnir “Kraj Morave”

post-title


I ove godine,uprkos situaciji u celoj državi, Basket turnir “Kraj Morave” će se održati, na starom mestu, terenima kod atletske staze. Prvi dan i početak turnira zakazan je za 29.avgust u 18 časova.

-Igra se sistemom 3+1.
-Igra se u 5 kategorija i to:
Seniori – 2001. godište i starije
Juniori – 2002. i 2003. godište
Kadeti – 2004. i 2005. godište
Pioniri – 2006. i 2007. godište
Mlađi pioniri- 2008. godište i mlađe
 – TURNIR ĆE TRAJATI OD 7 DO 10 DANA.

Foto: Promo

-Obezbeđene su nagrade za prva tri mesta u svim kategorijama,a za pobednike novčane.
-Prijave će trajati do 28.avgusta do 20 časova.

-U organizaciji turnira “Kraj Morave ”biće Sportski centar ”Mladost”  kao i kapiten juniorskog tima   “Borac” Vuk Obradović koji drugu godinu zaredom sprovodi ovu manifestaciju.

„Ovo je treći put da organizujem turnir „ Kraj Morave“, prvo sam imao taj debitnaski nastup prošlog leta u julu na atletskoj, a onda smo imali i taj zimski novogodišnji turnir u Plavoj hali. Uz veliku pomoć Sportskog centra „Mladost“  oba turnira sam uspeo da sprovedem na najvišem nivou. Nažalost ove godine nismo imali sreće da ga održimo u terminu koji je zakazan zbog celokupne situacije u državi sa pandemijom Covid-19. Ali kako se situacija u državi, tako i u našem gradu stabilizuje, sa današnjim popuštanjem mera i ukidanja vanrednog stanja, ljubitelji basketa u Čačku imaće priliku da učestvuju, ali da gledaju i prate najzanimljivije basket utakmice u regionu. Takodje ove godine se igra u 5 standradnih kategorija od mladjih pionira do seniora. Naravno, ono što učesnike najviše zanima, trajanje turnira koji će biti izmedju 7 i 10 dana,  i naravno da se neće igrati u vreme kada se ide u školu, počinjaće nakon završetka časova, tako da učesnici neće imati problem sa tim. Naravno ovim putem bih pozvao sve ljubitelje košarke da dodju i podrže mlade basketaše”, izjavio je Vuk Obradović.

Prijave na broj: +381 65 6204 970



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar