Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ovako će izgledati otvoren bazen na planini Rudnik: Izabrani izvođači radova, rok za završetak 120 dana (FOTO)

post-title


Gornji Milanovac – Na planini Rudnik uskoro počinje prva faza na izgradnji otvorenog bazena. Ovaj kompleks sastojaće se od bazena za plivače i onih namenjenih deci. Opštinska uprava Gornji Milanovac  donela je odluku da radove izvode preduzeće  „Set” iz Šapca, „Hidro grupa” Beograd i „In tehnik” Šabac.

Foto: RINA

„Prva faza obuhvata zemljane, betonske, zidarske, hidroizolaterske i keramičarske radove na bazenu za plivače i dečjem bazenu. Takođe, u planu je i izgradnja pratećeg objekta, kao i elektroenergetske, telekomunikacione i signalne instalacije na kompleksu“, rekao je za RINU, Dejan Kovačević predsednik opštine Gornji Milanovac.

Vrednost ugovora je 23,9 miliona dinara, a rok za izvođenje radova je 120 kalendarskih dana. Izgradnja otvorenog bazena na Rudniku, sa budućim Vizitorskim centrom, još više će oživeti turističku ponudu na planini Rudnik koja ove godine beleži rekordnu posećenost.

Foto: RINA

„Vizitorski centar zamišljen je kao višenamenski - informativni, ugostiteljski, trgovinsko-poslovni objekat, u kome turisti mogu dobiti sve potrebne informacije u vezi sa turističkom ponudom rudničkog kraja, pogledati i uzeti kataloge i brošure, kupiti mape, ulaznice, suvenire i autentične proizvode lokalnog područja, napraviti kratak odmor i predah ili prenoćiti u nekom od njegovih apartmana“, rekao je Kovačević.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar