Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Novi predsednik opštine Ivanjica mašinski inženjer Momčilo Mitrović

post-title


Na čelo opštine Ivanjica glasovima većine odbornika izabran je mašinski inženjer Momčilo Mitrović.

„Pred nama su veliki i važni zadaci u čiju relizaciju ćemo odmah krenuti. Bićemo uvek dostupni za sve naše građane i sve njihove probleme. Prvo na listi jeste sređivanje jako loše putne infrastrukrture, u seoskom području, ali i uređivanje gradskog jezgra“, rekao je za RINU Mitrović.

Foto: RINA

Na mesto zamenika opštine Ivanjica izbaran je diplomirani ekonomista Nenad Glavinić.

Opštinsko veće u novom sazivu činiće sedam članova: Zoran Radovanović, dr Miloš Đoković, Aco Aleksić, Ivan Jovićević, Milica Bogdanović, Jasmina Mićić, Dane Aničić.

Inače, Momčilo Mitrović rođen je 08. 03. 1987. u Ivanjici. Diplomirao je na Visokoj školi strukovnih studija u Čačku, a prethodne četiri godine proveo je na mestu zamenika predsednika opštine Ivanjica.



Komentari

Postovani predsedniče , teško je gledati propas i javašluk a ne reagovati ! Neću vas zamarati sa : pijcom vodom , lošim naponom struje u D. RADALJEVU Molio bih Vas da sa vašim podpedsednikom odete u nenajavljenu posetu domu zdravlja naše Ivanjice i lično se uverite u katastrofalno stanje , propadanja objekata I "jadnog " stanja stacionaru ( nekadašnje bolnice) . U krugu doma zdravlja jedino je KAPELA u dobrom stanju ! MOLIM VAS u ime svih stanovnika OPSTINE IVANJICE da se angažujete i da nama Ivanjicanima vratite BOLNICU ka što je bila do 2002- 2003 g. Bivše porodilište srusite ili zamenite polomljeno crep i renoviranje i napravite STACIONAR ! Što se tiče našeg uništenog puta , nas 150 seljaka resicemo sa predsednikom Srbije kada dođu izbori ! Pozdrav Miško Gavrilović Donje Radaljevo 063620958

MIŠKO

10.06.2021 11:04


Ostavite komentar