Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Održana druga trka za Otvoreni šampionat Srbije u Moto krosu - Velika nagrada Čačka

post-title


Na padinama Jeljena održana je Druga trka za Otvoreni šampionat Srbije u Moto krosu u organizaciji kluba Termorad ,,AMSK Čačak". Učestvovalo je 50 takmičara iz 10 klubova. Ove godine zbog aktuelne epidemiološke situacije nije bilo moguće organizovati dolazak učesnika iz inostranstva.

U najmlađoj klasi do 12 godina starosti trijumfovao je Andrej Popović iz Arilja, ispred Noela Pešuta iz Subotice, dok je trećeplasirani bio debitant Todor Tucaković iz čačanskog Termorada. Iz istog kluba je i pobednik klase do 14 godina, Aleksa Milosavljević. Drugoplasirani takmičar kluba ,,Tanasko Rajić" već pet puta se takmičio i nosi pozitivne utiske sa trke.

,,Trka je bila zanimljiva i neizvesna do samog kraja. Konfiguracija staze je odlična. Sve pohvale za ovogodišnju organizaciju,", istakao je drugoplasirani Milan Stojanović iz Auto-moto kluba ,,Tanasko Rajić" Gornji Milanovac.

Foto: TV Lav plus

iz najmlađe klase MX65 devetogodišnji Vuk Ćajić morao je da odustane od druge trke zbog povrede. Pred ulazak u ovu trku bio je pun entuzijazma i obodren početnim uspehom.

,,Zadovoljni smo zbog činjenice da je sve više mladih i ambicioznih sportista na ovakvim trkama", rekao je Slobodan Tanasković iz Organizacionog odbora Velike nagrade Čačka 2020.

Moto trke održavaju se tradicionalno od 1978.godine. Ove godine, nažalost, takmičenje je proteklo bez stranih takmičara i bez publike.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar