Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Sedam medalja za juniore AK ČAAK na prvenstvu Srbije

post-title


U Kruševcu je 29/30. avgusta održano Prvenstvo Srbije za starije juniore/ke na kome je nastupilo preko 350 takmičara iz 32 atletska kluba. Domaćin AK "KRUŠEVAC" i grad Kruševac su u cilju postizanja boljih rezultata omogućili da se oba dana takmičenje održi u večernjem terminu pod reflektorima.
Ovogodišnje Prvenstvo Srbije donelo je Atletskom klubu "ČAAK" neverovatnih sedam medalja i time ga svrstalo na treće mesto po uspešnosti, odmah iza Atletskih klubova "VOJVODINA" Novi sad i "CRVENA ZVEZDA" Beograd.

Prvog dana Čačani su osvojili maksimalnih tri zlatne i jednu srebrnu medalju.

U trci na 100 metara za juniorke Ivana Ilić je osvojila 1. mesto, odličnim rezultatom 12,02 što je svega 0,03 sekunde slabije od njenog ličnog rekorda.

Mudrom taktikom uz veliku borbu do poslednjeg metra Ognjen Nikolić je došao do 1. mesta i novog ličnog rekorda u trci na 5000 metara.

Kod juniorki u trci na 5000 metara već posle 3000 metara izdvojile su se dve takmičarke "ČAAK" - a i u finišu odlučena je pobednica. Prvo mesto osvojila je Sanja Đoković dok je drugo mesto pripalo Marijani Jakovljević, moramo pomenuti da su obe postigle nove lične rekorde.

Drugog dana takmičenja Ivana Ilić je zauzela 2. mesto u trci na 200 metara

U trci na 3000 metara stipl za juniorke Sanja Đoković je osvojila 1. mesto

U trci na 3000 metara za juniore Ognjen Nikolić je zauzeo 2. mesto sa novim ličnim rekordom boljim za 13 sekundi od predhodnog.

Danak neiskustvu "platila" je Marijana Jakovljević, koja je odustala u trci na 3000 metara.

Stefan Tovilović je zauzeo 4 mesto u trci juniora na 3000 metara stipl.

Štafeta AK "ČAAK" u sastavu Marko Milanović, Ivan Urošević, Ognjen Čorbić i Boris Stojanović u trci 4 x 400 metara osvojila je 5 mesto.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar