Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



NIS organizovao turnir u basketu u okviru Sportskih igara mladih u Čačku (FOTO)

post-title


Otvaranju manifestacije u Čačku prisustvovao je i gradonačelnik Milun Todorović koji je podbacivanjem košarkaške lopte označio početak turnira u uličnom basketu.

Nakon takmičarskog dela, u kom su učestvovale četiri ekipe sa po tri takmičara, NIS se pobrinuo da pobednicima ovaj dan ostane u dugom sećanju i omogućio im revijalnu utakmicu sa omladinskom ekipom Košarkaškog kluba „Partizan“, čiji je višegodišnji generalni sponzor.

„Treći put zaredom organizujemo Sportske igre mladih ovde na obali Zapadne Morave, u Sportskom centru „Mladost“, i za to dugujemo zahvalnost svim prijateljima ovih igara, a posebno kompaniji NIS sa kojom Grad Čačak ima odličnu saradnju. Upravo u saradnji sa NIS-om, u poslednjih nekoliko godina smo obezbedili mnogo teretana na otvorenom, sportskih terena i dečjih igrališta“, naveo je Todorović i poručio učesnicima da uživaju u igri, ali i da slušaju svoje roditelje, učitelje i trenere, te da se ugledaju na sportske heroje Čačka poput Ivane Jorović, Dragana Kićanovića, Željka Obradovića, Radmila Mišovića i drugih koji su širom sveta proneli sportsku slavu ne samo Čačka već i cele Srbije.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar