12.Memorijalni turnir ” Jovan Gojković – Cune i Vladimir Toković – Toko ” održan je proteklog vikenda na stadionu FK Bip. 

Pored namere organizatora da  na ovogodišnjem turniru okupi stare učesnike i mlade nade srpskog fudbala, zbog nastale situacije u Republici Srbiji, učesnici su bili samo  deca iz čačanskih klubova gde  su na kraju dana podeljeni pehari za osvojena prva tri mesta, kao i priznanja najistaknutijim mladim fudbalerima.   

” Fudbalski turnir, koji je trebalo da se organizuje u maju mesecu otkazan je  zbog pandamije corona virusa i u dogovoru sa osam tradicionalnih učesnika zakazali da se vidimo sledeće godine. U miru i tišini, kao što su nas napustila ova dva istinska asa, na našu žalost održan je turnir bez medija, prijatelja, sponzora, predstavnika Grada Čačka. Sećanje na dva fudbalska asa, Cuna i Toka, evociralo se kroz subotnje sportsko nadmetanje gde je u drugom planu bio rezultat, a utakmicom veterana FK Bip i FK Zadrugar i ove godine FK Bip kao organizator nije zaboravio da polaganjem venaca na njihova grobna mestima  održi tradiciju”. Reka

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here