Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nasilnik koji je premlatio mladića u Novom Sadu se krije u Crnoj Gori? (VIDEO)

post-title


Mladić sa snimka brutalne scene nasilja u centru Novog Sada je I. K, je šef obezbeđenja u kockarnici koji je, prema nezvaničnim informacijama "Informera", posle iživljavanja na mladiću pobegao u Crnu Goru.

Kako je ranije saopšteno, policija u Novom Sadu identifikovala je muškarca za koga se sumnja da je, u Jevrejskoj ulici u ovom gradu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

- Intenzivno tragamo za I. K. (30) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice. Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog – rekli su iz policije.

Kako piše Informer, I K. je pre ovog posla bio šef obezbeđenja u jednoj diskoteci i već je učestvovao u više nasilnih događaja.

U smenama je prema kolegama bio prilično agresivan i arogantan, rekao je ovom listu jedan radnik kockarnice koji je insistirao da bude anoniman.

– U poslednje vreme u firmi su velike tenzije. Sa početkom pandemije posao je naglo opao i nervoza je bila prisutna na svakom ćošku – kaže ovaj radnik, piše Informer.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar