Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



POLICIJA RASPISALA POTERNICU: Pojavio se novi snimak brutalnog prebijanja u Novom Sadu! (VIDEO)

post-title


Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da intenzivno traga za Ivanom Kontićem (1990) osumnjičenim da je, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede. Pogledajte NOVI SNIMAKFoto: MUP, AMG VIDEO/SCREENSHOT

Pozivamo građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892- 3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223.

Takođe, Ministarstvo je u intenzivnom kontaktu sa organima nadležnim za davanje naloga za raspisivanje međunarodne Interpolove poternice.

Mladić sa snimka brutalne scene nasilja u centru Novog Sada je Ivan Kontić ., šef obezbeđenja u kockarnici "Maxbet" koji je, prema nezvaničnim informacijama, posle iživljavanja na mladiću pobegao u Crnu Goru.

Kako se nezvanično saznaje, žrtva je brat menadžera u "Maxbetu". Ostali radnici obezbeđenja u Maxbetu iz firme-ćerke "MaxProtect" se takođe vide na snimku kako stoje sa strane i posmatraju.

Jedan od njih je nakratko pokušao da odvuče kolegu, ali se brzo povukao. Svi su rekli novinarima da ništa neobično nisu primetili i da nije bilo nikakvih događaja.

U novosadskoj Hitnoj pomoći su sakrili od medija da je mladić koji je žrtva sadističkog prebijanja uopšte prevezen u Urgentni centar.

O napadu nisu bili raspoloženi da govore radnici koje su novinari zatekli sinoć ispred objekta gde je mladić pretučen.

Kako tvrde, “ne znaju, niti su čuli da se nešto slično desilo kod njih u blizini ovih dana”. Ništa od onoga što se vidi na snimku.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar