Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



POKS: U kombinaciji skoro svaki direktor u Čačku

post-title


Saopštenje čačanskog POKS-a prenosimo u celosti i bez redakcijskih izmena:

"Braćo i sestre Čačani, nažalost ono u šta smo sumnjali polako se pokazuje kao tačno. Iz sukoba sadašnjih i bivših naprednjaka saznali smo da su skoro svi direktori javnih preduzeća u talovima i kombinacijama.

Tako smo saznali u ratu naprednjaka da direktor JP Komunalac pravi poslovne ugovore sa članom porodice u vezi ugradnje video nadzore i još mnoge druge stvari. Ranije smo isto čuli da je direktor JP Gradsko zelenilo ogradu u Bulevaru Vuka Karadžića skupo platio komšiji predsednika skupštine grada, a da je projekat "Naša šuma, naša briga" bio unosan za lokalne funkcionere. Direktor JP Parking servis na neobjašnjiv način je promenio SMS operatera za parking pa Čačak nekoliko meseci nije imao ovaj servis pa je napravljen debeo minus u kasi, a zbog skrivanja informacija od javnog značaja taj direktor platiće višemilionske kazne. Direktor JP Vodovod nabavio je softver koji je vredan po nekim informacijama oko 300 000 evra na čemu bi i NASA pozavidela. Direktor Moravca sa kupljenom diplomom kada je zaseo u fotelju prvo što je uradio kupio je sebi džipa Škodu Kodijak da se vozika po Trbušanskim kafanama. Doskorašnji direktor Elektrodistribucije opremao je stan na račun privatne firme koja je poslovala EPS-om, a za mandata izgradio je mlekaru od par stotina hiljada evra. 

Dragi Čačani, braćo i sestre, bojimo se i da nastavljamo dalje da prikupljamo informacije i optužbe koje naprednjaci ispaljuju jedni o drugima. Vama smo obećali tokom izborne kampanje da vlast ne sme i neće biti bez kontrole i da o mahinacijama i prevarama i tako nam Bog pomogao, nećemo ćutati. S' verom u Boga, za Kralja i otadžbinu!"



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar