Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Vredna donacija Auto Čačka čačanskom Crvenom krstu: Završava se renoviranje fasade

post-title


Ovih dana se privode kraju radovi na obnovi fasade zgrade Crvenog Krsta u Čačku, gde se na iskazanu inicijativu Crvenog Krsta odazvao jedan od vodećih čačanskih privrednika, vlasnik privrednog društva Auto Čačak, gospodin Milenko Kostić, saopštavaju iz Crvenog krsta u Čačku.

Zahvaljujući Kostićevim sredstvima u vrednosti od preko pola miliona dinara, već davno oronula fasada na zgradi Čačanskog Crvenog krsta je zablistala novim sjajem. Na ovakvo uredjenje prostora koje je, izmedju ostalog, podrazumevalo i radove na elektoinstalacijama čekalo se gotovo tri decenije.

Inače sam objekat u kome se nalazi sedište ove humanitarne organizacije je izgradjen već daleke 1937. godine,a njegovo renoviranje i ulepšavanje je predstavljalo nasušnu potrebu. Ovo tim više, jer je sa zgrade počeo da opada malter, pa je objekat u takvom stanju bio potencijalni rizik za veliki broj prolaznika a naročito učenika osnovne i srednje škole koje se nalaze u blizini doma Crvenog krsta a tom stazom prolaze prilikom odlaska na nastavu.

Smatramo da je Milenko Kostić ovakvim potezom još jednom na delu potvrdio svoju posvećenost humanitarnim principima i dokazao spremnost da pomogne, a celokupne radove je izvela gradjevinska operativa ovog uglednog čačanskog privrednika i dobrotvora, poručuju iz čačanskog Crvenog krsta

Crveni krst Čačak se ovim putem zahvaljuje još jednom neizmerno gospodinu Milenku Kostiću i njegovim saradnicima na ovoj izuzetno velikoj i vrednoj donaciji.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar