SNEŽANA I 7 PATULJAKA

Ovoga puta čarolija se ne skriva u jabuci nego u magičnoj crvenoj cipelici pomoću koje će se princeza osloboditi kletve koja ju je pretvorila u patuljka! Velika avantura, puna smeha.

Režija: Sung-ho Hong

Film će se prikazivati u Velikoj sali u u ponedeljak, utorak i sredu sa početkom od 16 časova.

NOVI MUTANTI

20th Century Studio u saradnji sa Marvel Entertaiment predstavlja film Novi mutanti, originalni horor triler smešten u izolovanu bolnicu, gde je grupa mladih mutanta na psihijatrijskom praćenju. Kada počnu da se događaju čudne stvari, i njihove mutantske sposobnosti i njihovo prijateljstvo će biti na testu dok se budu borili za život.

Uloge: Mejsi Viljams, Anja Tejlor-Džoj, Čarli Hiton, Henri Zaga
Režija: Džoš Bun

Film će se prikazivati u Velikoj sali u u ponedeljak, utorak i sredu sa početkom od 18 časova.

KRALJ OSTRVA

Skot je imao smetnje u razvoju još od svoje sedme godine, kada mu je poginuo otac, vatrogasac. Sada, srednjih dvadesetih godina i malo toga je postigao jureći svoj san, da postane majstor za tetoviranje. Skot i dalje živi s majkom, iscrpljenom medicinskom sestrom, a vreme provodi gluvareći sa prijateljima. Kada njegova majka počne da se viđa sa brbljivim vatrogascem Rejem, otpočeće niz događaja koji će Skota naterati da napravi prve korake ka odrastanju i napredovanju u životu.

Uloge: Pit Dejvidson, Bel Pauli, Riki Veles, Marisa Tomei
Režija: Džad Apatou

Film će se prikazivati u Velikoj sali u u ponedeljak, utorak i sredu sa početkom od 20 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here